Skip to main content

Studieteknik og kreative metoder: Iværksætteri

Denne EmneGuide er god at have med dig genem studiet på KADK. Her finder du litteratur om studieteknik og kreative metoder samt masser af tips 'to go'.

Business - strategier & visioner

How to create your own business ?

Fra studerende til iværksætter

SOLO. Survival Guide til kreative freelancere af Palle Schmidt. Udg. af Dansk Psykologisk Forlag, 2017. 295 s. Opstilling: 1075 S.
SOLO er en survival guide til dig, der er kreativ og går med drømmen om at starte dit eget, men måske ikke tør at sige dit faste job op og tage springet. Dig, der netop er sprunget ud i det og bokser med en masse spørgsmål om, hvordan du bedst muligt omsætter dine kreative evner til en levevej. Dig, der har været i gang i nogle år, men har brug for nye perspektiver på, hvordan du driver din virksomhed videre og skaber en mere solid økonomi, så der bliver mere plads til det, du brænder for – at være kreativ.Palle Schmidt har skrevet en personligt vinklet karrierebog, der indeholder en masse konkret viden om alt fra kreativitet, disciplin, produktivitet, skat og regnskab til strategi, netværk og kundepleje

 

Gurubogen

Statens Værksteder for Kunst (SVFK)

Efter endt uddannelse kan du søge ophold på SVFK ( Statens Værksteder for Kunst).
Her kan du som professionel kunstner arbejde i store formater. Der er plads og udstyr til at arbejde på flere store lærreder, installationer eller skulpturer ad gangen.

OM Statens Værksteder for Kunst

TIPS TO GO